Author Topic: Преуредување на секциите на форумот (24.05.2018)  (Read 5645 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12511
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Преуредување на секциите на форумот (24.05.2018)
« Opened on 24.05.2018, Thursday, 03:50:56 (Edited 26.05.2018, Saturday, 03:14:07) »
Во наредниот период, ќе има преуредување на определени секции на форумот со цел да се намали нивниот број и да се добие на поголема прегледност на форумот. Доколку определена тема не можете да ја најдете во адекватната секција или секцијата во која била истата ја нема повеќе, искористете ја функцијата за пребарување на форумот (Search).

Во истава тема ќе бидете известени кога ќе биде завршено преуредувањето на секциите и подсекциите на форумот.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12511
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Генерално земено, преуредувањето на секциите на форумот е завршено :). Но, се разбира дека добредојдени се критики на оваа тема, така да, ако сакате нешто да смените, да се додаде нова или да се извади некоја стара секција или подсекција на форумот, слободно можете да пишете тука или да си отворите тема во секцијата за „Побарувања“ :).

Code: [Select]
http://elektronika.mk/index.php?board=41.0
ПС: Доколку не можете да одговорите (пишете коментар) во оваа или било која друга тема во оваа секција од форумот, ве молам известете ме мене или било кој член на администрацијата од форумот, ќе гледаме да го решиме проблемот во најбрз може рок :).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."