Author Topic: Авио, бродо, авто модели од картон  (Read 1641 times)

Offline batka

  • Глобален Модератор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9417
  • оптимист до крај!
Авио, бродо, авто модели од картон
« Opened on 03.09.2017, Sunday, 23:07:26 (Edited 04.09.2017, Monday, 13:06:22) »
Овие модели секој може да ги направи во слободно време, за деца или внуци  ;D ;D Ако се заразите, мислете му ја ! Зголемете го цртежот барем 3 пати( неретко и 5 пати) и испечатете го на 80 до 120 грамски кунздрук , во боја со ласерски печатар. Моделите можат да се лакираат и да се додадат детали за да бидат како * вистински*. ;) :D
Понекогаш неуспехот е голем напредок,особено ако сте ја уочиле причината за вашиот неуспех.Успех е ако направената грешка никогаш повеке не ја повторите,..Немој да помислуваш никогаш дека се знаеш- секогаш ке се најде некој да те подучи.За жал,во Македонија има премногу приврзаници на Марфи.