Author Topic: VHF засилувач  (Read 938 times)

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6261
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
VHF засилувач
« Opened on 05.06.2010, Saturday, 14:01:47 »
Едноставен за правење и релативно евтин засилувач.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline MAKEDONIA

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1248
 • Gender: Male
 • Da bides idiot e najtesko,konkurencijata e silna
Одг: VHF засилувач
« Reply #1 on 06.06.2010, Sunday, 10:50:27 »
kolku pati pojacuva i dali dodava sum
Z33MK

Offline DX-er

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 6261
 • Gender: Male
  • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
Одг: VHF засилувач
« Reply #2 on 06.06.2010, Sunday, 22:20:15 »
за жал немам таква информација, но мислам дека се работи за појачало за слаби ФМ предаватели.
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.