Author Topic: Изработна на печатени плочки ППК  (Read 1737 times)

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Изработна на печатени плочки ППК
« Opened on 02.07.2016, Saturday, 20:47:00 (Edited 21.05.2019, Tuesday, 22:36:28) »
   Нудам изработка на висококвалитетни печатени плочки(ППК), изработени со фотопостапка, исклучиво на ВИТРОПЛАСТ поради неговиот висок квалитет.
   
   Потребно е да ми испратите ПДФ фајл, фајл во некој од софтверите за цртање плочки или гербер фајл заедно со фајлот за бушење.

   Плочките ги добивате избушени и исечени(за посебни форми нахнадно ќе се договориме) 
   
   Може да се изработат и двослојни плочки но за жал сеуште без метализирани цевчиња.

   Финишот на плочката може да биде и со soldermask доколку имате таква желба, исто така може да има и легенда.


   Околу цените

      Витропласт  3мкд по см2
      Soldermask  0,5мкд по см2
       
   Рокот на испораката е од 3 до 7 дена   
     
   Плочките ви ги испраќам по брза пошта со откуп.

   Контакт:
     
      Преку ПП (приватна порака) на форумот
      е-mail: toni.risteski2@gmail.com   
      mob: 078 22 55 89





Споено мислење: [time]04 Јули 2016, 00:17:31[/time]



















Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Одг: Изработна на печатени плочки ППК
« Reply #1 on 22.07.2016, Friday, 18:31:41 (Edited 22.07.2016, Friday, 22:32:15) »
Тазе.... :)


Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Еве нешто тазе :) 

Кога сме веќе кај текстот на плочките на оваа плочка текстот е со дебелина од 0,1mm
И да останува да се исече и избуши ;)

screen capture software
screen capture software

Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Ајде и несто двослојно :)
Плочката не е довршена, но може да се види квалитетот на изработката.
И да во прилог и доказ на микроскоп за дебелината на водовите од 0.15мм.
На мерната леќа 1мм е поделен на 20 поделци.












Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
Нешто тазе  ;)






Offline TONI

 • Нов член
 • *
 • Posts: 2
После малку подолго време една добра количина  ;)