Author Topic: Микровълнова печка Midea EG7017NP-ES-1  (Read 1649 times)

Offline toni_pl

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
 • Gender: Male
Микровълнова печка Midea EG7017NP-ES-1
« Opened on 11.05.2015, Monday, 12:24:34 (Edited 13.05.2015, Wednesday, 23:46:16) »
Имам  микровълнова печка Midea EG7017MP-ES 1  за ремонт.Някой може ли  да помогне със схема.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12019
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Слики? Бидејќи со овие ознаки, ништо не вади на Google :S.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline toni_pl

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
 • Gender: Male
Одг: Микровълнова печка Midea EG7017NP-ES-1
« Reply #2 on 13.05.2015, Wednesday, 21:06:39 (Edited 13.05.2015, Wednesday, 23:45:36) »
Оштетен сум напишал моделот на шпоретот. Моделот е Midea EG 7017 NP-ES -1

Offline Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 720
Абе како прво овие шифри се само за кинезите, google не ги распознава, така да најубаво е да се стават слики од уредот :)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12019
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Во право е Hahahaha, ова се некои unknown Кинески брендови, најдобро е преку слики да пробаме нешто да најдеме ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12019
 • Gender: Male
 • Не фалширам
toni_pl не знаеше како да постави слики од уредот на форумот, ми ги прати, па еве јас ги поставив.

Ако некому му требаа сликите во целосна резолуција, еве download link.

Code: [Select]
https://app.box.com/s/8if9zbl7ww1wvtz07uo7ftleoidndpef
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline toni_pl

 • Нов член
 • *
 • Posts: 18
 • Gender: Male
Одг: Микровълнова печка Midea EG7017NP-ES-1
« Reply #6 on 16.05.2015, Saturday, 13:35:30 (Edited 16.05.2015, Saturday, 19:54:58) »
Проблемот со шпоретот е решен. Покажа се прекината патче на печатената плоча на електронското управување.

Благодарам на сите! Бидете здрави!