Author Topic: Потребна ми е шема за поврзување централно со далечинско  (Read 934 times)

Offline pero sipino

 • Нов член
 • *
 • Posts: 3
Потребна ми е шема за поврзување централно со далечинско
« Opened on 29.01.2015, Thursday, 19:38:52 (Edited 01.02.2015, Sunday, 07:33:11) »
ПОздрав до сите форумаши потребна ми е шема за поврзување на модул далечинска контрола на веќе постоечкото централно заклучување со вакумско моторче na vw vento

Offline BorceBT

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1826
 • Gender: Male
  • www.trajkovski.net
Стави шема и модел на централното кое си го купил.
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.

Offline pero sipino

 • Нов член
 • *
 • Posts: 3
INWEELS AVTO SECURITY  ALARM SYSTEM QC PASS 417898
делумно го поврзав само не  можам да откријам што му недостига заклучува и отклучува ама и со отворени врати се заклучува и во возење се уклучува заклучувањето и почнува да свири алармо

Offline batka

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 9429
Батка,носи го во некој сервис .Штом не знаеш како,тешко со шема да го решиш проблемот.

Offline pero sipino

 • Нов член
 • *
 • Posts: 3
го поврзав се работи како шо треба само жмигавците не уклучуваат ко че се отвори врата
некоја жица не е на свое место
незнам која