Author Topic: Теми кои треба да се преместат на форум повторно  (Read 537 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5308
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Тука поставувајте линкови од темите кои сметате дека треба да бидат преместени од архива на форум.

За одредени теми можно е да треба да објасните подетално зошто сметате дека таа тема треба да се архивира.
За таа цел користете ја темата која е наменета за дискусии.
Линк до темата за дискусии:

http://elektronika-mk.net/index.php?topic=12820.0
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!