Author Topic: Дискусии во врска со Архивата  (Read 539 times)

Offline Devil

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 5308
  • Gender: Male
    • Македонски форум за електроника
Дискусии во врска со Архивата
« Opened on 03.12.2014, Wednesday, 14:49:42 »
Важите дискусии и образложение за одредени теми кои сметате дека треба да се преместат или не, водете ги во оваа тема тука.
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!