Batka, што се однесува до сомнителноста можеби ти си најсомнителен, прво имаш чест да ти се обрати професионалец со 30 г работно искуство во електрониката , јас покарај електрониката познавам добро и психологија мислам дека си од оние профили на деструктифци , уствари ти ја запали иницијалната каписла , ајде сакам да видам слика како изгледа сиеменсово трафо, па после да дискутираме , јас ти објаснив од каде ми е , тоа е прво , второ дали знаеш моите постови колку прегледи на форумот донесоа ете имаш каунтер и почни да броиш, или да ти објаснам просто секој преглед на темата за степери значи и посета на форумот,на крај што вика Муро, многу едноставно тргните ја таа рубрика ,
Понатаму разговараш со експерт за радио комуникации и јас топрва имав намера да објавувам теми за LTE i 4 G новите генерации на покриванје со широкопојасен интернет , мегутоа кога гледам сега каде сум, и такви ивестигатори како тебе да даваат квалификации за сомнителност , не си ми е репер да дискутирам со тебе повеке