може даваат нешто симболично и тоа пред камери и новинари (немам видно ), да ги дадат парите, африка ке има пари за храна.
Еееееее, ама тогаш нема да имаат пари за манекенките, хахахахахахаха
.
Е,па Гига ,јас само читам и не се допишувам со нив!! Има сешто,ама наоѓам и паметни работи.А дека има * моронски * потфати - има!! Типот става водено супер ладење на Целерон и троши 150 $ с осе неонката и се фали го подигнал од 2,6 на 3,2 Гб !! Сепак има новости кои вреди да се пратат и издвојуваат од глупостите!
Јас бев член на неколку форуми, на некои имав и некои функции, ама кога ќе почнат да се зачленуваат вакви луѓе, па згора на тоа и кога останатите членови неверојатни ќе почнат да ги слават и прават „експерти“, а кога ти на некого ќе дадеш практичен совет за некој кокретен проблем, а не „однеси го во сервис“ или „купи си ново“, не сакаат да го послушаат... епа не ми се седи повеќе на тој форум
.
Споено мислење: 31.01.2012, Tuesday, 16:55:28
Едино знам дека АМД се поевтини.
И едните и другите си имаат предности и недостатоци, зависи за кои потреби ти е потребен процесорот, не постои таква работа како „најдобар процесор“. Едните се добри за едно, другите за друго. Еве, на пример, јас ги земам Intel-овите бидејќи имам потреба од таков процесор, да немав, немаше да ги земам
. Ќе си купев AMD, поевтини се
, но затоа и потешко можеш да продадеш таква конфигурација на старо во МК :S.