Колега да ти ја позајмам мојава Ge Force 9600 GT Се зезам
Не ми врши работа, пишува, minimum requirements GeForce 9800 GT
. Плус, се зезав, ќе најдам начин да ја играм и со оваа мојава, мора да има, немаат сите јаки графички
. Мора да има некоја hack до сега, а и да нема, ќе почекам, ќе ја снимам на DVD-иња дур не излезе некој hack
.
Колеги можеби малце не сум во тек со игриве ... Што се игра во последно време ? Дај кажете да симнам некоја добра , јака игрица , компјутеров нема гајле . Нетов на Телеком сега е неограничен до Фебруари па кажувајте некоја добра игра ама целосна да не е демо
Јас за ова не знам
. Како што реков, само игри од ID следам моментално
. Ама ми ја спомнуваа една, не ми текнува сега како се викаше, ама многу реални експлозии имаше на играта и површината на водата беше многу реална
. Лелееееее, не ми текнува како се викаше... можеше да одбереш да бидеш невидлив... логото и позадината на играта беа направени како од саќе на пчели
. Не знам како на друг начин да го опишам
. Исто така и оклопот на играчот кој му овозможува да биде невидлив беше направен од материјал како саќе од пчели
. FPS е играта (само такви и играм, затоа и ми текна на неа, а инаку, стратегии, сигурно преку 100 до сега ми покажале, нитуедна не ми се допаѓала
, па мисли, па ова па она... не е тоа за мене
, дај нешто да пукам
).
Ај, ако му текне на некој, нека пише која е
.