Ај доста беше, ептен у off-topic отиде . Прајте си муабет тука .
Уште на врат ке ни навлече Санитарна, а и Друштвата за заштита на морските прасиња сурфаат на Форуми за електроника во последно време.
Луѓе ова од форумот не ги дава за отварање од youtube одма онака на сред пост или нешто мене ме зафркава компјутерот,ама кај што е клипчето од бојан тоа Ramones - Anxiety ми го дава одма да го пуштам а овие последниве две од мене и GigaWatt не ми ги дава ми дава само линк,ама и линкот не можам одма да го кликнам па да ми отвори него треба да го копирам?
Сигурно чоекот мислел дека така се кракува цд.хе хе хе
Quote from: Malecko on 27.09.2010, Monday, 23:51:02Сигурно чоекот мислел дека така се кракува цд.хе хе хе Не бе, тоа е најнов начин на снимање на CD-иња .
Јас мислам дека за тој форум повеќе ќе се интересираат електроничарките (ако ги има, ако не се кријат некаде ), башка супер ќе ни биде, ние ќе си правиме печки за печење на месо, они ќе готват, done deal, хахахахахах .
Па фала богу ... да ме чита сега некоја феминистка, сум на*бал .
ахаххаахах.Припази на јазикот ахахахахахах
Quote from: Malecko on 28.09.2010, Tuesday, 00:16:48ахаххаахах.Припази на јазикот ахахахахахах Јас си ставам ѕвездички, не се секирај .
човекот озбилно го сватил тоа копчето BURN CD на неро, па ај си вика да пробам како се BURN-ува CD