Author Topic: Случајни муабети  (Read 435559 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12483
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7650 on 07.09.2020, Monday, 11:52:48 »
Не знам дали е проводен. Проблем е ако е проводен... треба да се проба, ќе се жртвуваат една две батерии :P :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3839
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7651 on 07.09.2020, Monday, 12:26:56 »
Не го мрзне, но сепак лади доволно. Пробај и кажи...

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12483
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7652 on 07.09.2020, Monday, 20:23:47 »
Па и не треба да го мрзне, тоа е драстична разлика на теператури во многу краток временски интервал, тоа може да има други нуспојави.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3839
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7653 on 07.09.2020, Monday, 20:34:31 »
Не, за лепакот мислев, изгледа како да го мрзне но не работи на тој принцип.

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3839
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7654 on 07.09.2020, Monday, 21:17:16 »
Него денојве мењав греач за бољер, и приметив дека замнските идат без анода( претежо од магнезиум или цинк), што значи мора да се купи набашка или ќе се дупни бољерот. Секако, ако побараж магнезиумса анода ќе те гледаат бледо, па ќе појш кај линкот подолу и ќе си земиш од магацин. На друго место не најдов.
Code: [Select]
http://www.etes.mk/

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12483
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7655 on 08.09.2020, Tuesday, 05:08:28 »
Не го отвора линкот. Вти :P :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3839
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7656 on 08.09.2020, Tuesday, 07:32:41 »
Да да, заборавив да кажам дека им е малу спора странава, по 5 минс отвара.

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12483
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7657 on 08.09.2020, Tuesday, 12:24:21 »
Малку спора ???... да не е на серверите на ДИК? ;D ;D ;D
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."