Author Topic: Случајни муабети  (Read 414594 times)

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3801
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7260 on 13.08.2019, Tuesday, 17:17:22 »
Напрај го или после 24сати да постира или со одобрување одкако ќе ги видиш резултатите. На пример кој е во будва? Кој е државен рекет бр 1. Нема шанси да погодат :D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7261 on 13.08.2019, Tuesday, 17:49:40 »
Да, ама тогаш, само Македонци ќе може да се регистрираат, а не е тоа поентата... поентата е, со помош на Google Translate, да може скоро секој да се регистрира ;).

Одлогирај се и пробај да се регистрираш, ќе видиш какви се прашањата ;). Логички се и ботови не можат да ги одговорат... за разлика од оние кои ти ги предложи на кои лесно им се наоѓаат решенијата со обичен Google search (и ботовите гуглаат, не само ние, лесно се програмира тоа, Google си има search API ;)).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7262 on 13.08.2019, Tuesday, 18:07:06 »
Патем, string-овите во прашањата се сменети и додадени се нови прашања ;)... ќе видиме дали ќе вроди со плод ;). Ако не, секое зачленување ќе треба прво да биде одобрено од администратор или модератор и така ќе тераме ;).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3801
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7263 on 13.08.2019, Tuesday, 18:08:26 »
немат за никола :)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3022
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #7264 on 13.08.2019, Tuesday, 18:18:46 »
Не е интересен тој веќе ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7265 on 13.08.2019, Tuesday, 19:19:24 »
Сега Боки Тредичи е шема ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3022
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #7266 on 13.08.2019, Tuesday, 19:21:35 »
Беше шема, више не е... ;)
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7267 on 13.08.2019, Tuesday, 19:30:33 »
Е шо е сега шема ??? :D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3022
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #7268 on 13.08.2019, Tuesday, 19:36:03 »
Торбата што не ја најдоа... :D
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3801
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7269 on 13.08.2019, Tuesday, 20:17:45 »
Кој е на телефон? xD

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7270 on 14.08.2019, Wednesday, 00:09:10 »
Торбата што не ја најдоа... :D

Даааа... видиш, не ми текна 8).
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 578
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7271 on 14.08.2019, Wednesday, 01:01:49 »
Стварно, кај е торбата? :D


Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3801
 • Gender: Male
Re: Случајни муабети
« Reply #7272 on 14.08.2019, Wednesday, 02:36:26 »
Кој ќе одговори бесплатно членство xD

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Случајни муабети
« Reply #7273 on 14.08.2019, Wednesday, 04:15:02 »
Кој ќе одговори, негов е форумов ;D... сосе кабли, сервери... ма сФе ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3022
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Случајни муабети
« Reply #7274 on 14.08.2019, Wednesday, 08:55:54 »
Торбата е веќе потрошена, на лоша гардероба и слични глупости ;).
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio