воопшто не е така , трансформаторот е тоа што е, така јас го имам извадено од уред како што е, и самите приклучоци не се стандардни туку туку системски од абс пластика , со псребрени конектори , понатаму го давам за нереална цена , бидејки мене не ми треба ,немам проект каде би го употребил , за некои член овој симетричен напон со оваа снага би бил решавање на голем проблем напојуванје со минимални сретства за проект.
што е цел на форумот , покрај теорија да им се даде опција на членови што имаат проекти но финансиски неможе да ги реализираат во овие кризни времиња бидејки и компонентите се скапи.
Доколку мислите дека сакаме само да огласуваме , тоа воопшто не е точно бидејки за таа работа постојат фрее огласници каде може да ставаш колку сакаш и сто сакаш , како реклама 5 и други .
Споено мислење: [time]04 Февруари 2013, 23:09:45[/time]
молам за коментар
Споено мислење: 04.02.2013, Monday, 23:25:50
Значи батка трафото е извадено од телекомуникациски уред , уредот беше високо професионален но технолошки застарен, што не значи дека трафото не е тоа , самото пакуванје на лимовите и конструкцијата касетата се е тоа високо професионално,
Сега околу учеството во други рубрики треба да видиме каде и што може да се вклучиме сеуште сме во фаза на претражвање на темите , да ги видиме темите и коментарите , а околу тргање на огласот тоа е најмал проблем ,мегутоа рубриката продавам и рубриката купувам губи логика, тие рубрики се токму затоа тој што има нешто што не му треба да му даде на тој што му треба , и обратно тој што бара да најде тоа што му треба затоа што во скопје е многу проблематочно да се најде дел кога ти е најнеопходен , а поготово па цените кога ке го најдеш се недостапни .