најмал пакет 30 гига е инаку, 4Mbps/768 kbps
Најмал пакет за интернет е:MaxADSL Start
Интернет со брзина до 6 Mbps/768 Kbps
Вклучен месечен сообраќај од 30 GB
24 часа техничка поддршка на 0800 12345
Можност за попусти на компјутери и телвизори
Месечно 599 ден.
Цената е со вклучен ДДВ и се однесува на договор на 1 година.
Најмал пакет за телефон и интернет е:Call & Surf Basic
Интернет со брзина до 4 Mbps/768 Kbps
Вклучен месечен сообраќај од 15 GB
100 бесплатни минути разговори
Уред за безжично поврзување
Подготвеност за MaxTV
24 часа техничка поддршка на 0800 12345
Месечно 471 ден.
Цената е со вклучен ДДВ. Претплатата во првите 3 месеци изнесува 471 ден. месечно, по што месечниот надомест е 899 ден. месечно.
За овие и за било кој друг пакет важи:По надминувањето на вклучениот сообраќај (download + upload), брзината на пристап се намалува на 256/256 Kbps (download/upload).
Сега за 850 денари (со кабелска заедно) имам 9Mbps/512Kbps со 100GB лимит.
Никогаш неможе кабловскиот интернет да се рамни со ADSL, одсекогаш користам ADSL (Call & Surf од T-Home) и до сега сум немал никаков проблем. Никогаш до сега не е паднал, а знам кај луѓе кои користат кабловски интернет, секојдневно имаат проблеми. Џабе е тој лимит кога конекцијата не вреди. Инаку сега поради воведувањто на новата IP-телефонија, 3 месеци интернетот ми е неограничен и е со брзина од 6Mbps/768Kbps и денски и ноќно време брзината секогаш е како наведената, а не како кај кабловскиот интернет да ми варира во текот на денот. Јас сакам квалитетен и стабилен интернет и поради тоа го користам ADSL-от и покрај тоа што е поскап, но барем знам дека во секое време имам интернет, а не да ми снемува и да го чекам да дојде како што се случува кај кабловскиот интернет.