Author Topic: За електроничарите - почетници  (Read 3236 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1826
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
За електроничарите - почетници
« Opened on 16.10.2014, Thursday, 17:59:44 »
Доколку сте електроничар - почетник и скоро ништо не ви е јасно најдобро е откако ќе се регистрирате на форумот да ги прочитате туторијалите за електроника кои се наоѓаат на следниот линк:

Code: [Select]
http://elektronika-mk.net/index.php?board=55.0
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.