Author Topic: Проблем со клима GORENJE KGS 34 RVIN  (Read 6062 times)

Offline LordZi

 • Глобален Модератор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3062
 • Gender: Male
 • I'm gonna live forever or die trying...
  • LightCraft Studio
Re: Проблем со клима GORENJE KGS 34 RVIN
« Reply #15 on 11.12.2019, Wednesday, 13:24:34 »
Искрено, не се сеќавам, одамна беше, се си мислам дека излегуваше опција и со некој од тастерите се подесуваа бројки/букви од кодот на екранот од далечинското, ама не сум сигурен.
People who talk behind my back are in good position to kiss my ass!!!

"You may live to see man-made horrors beyond your comprehension." - Tesla

If animals had a religion, humans would be the devil.

LightCraft Studio

Offline Toma

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1482
 • Gender: Male
 • Доблесно е да си дрзок а да помагаш!!!
Re: Проблем со клима GORENJE KGS 34 RVIN
« Reply #16 on 11.12.2019, Wednesday, 13:57:29 »
Претпотавувам дека после оваа ќе ти е појасно (под услов ти лично да го имаш користено уредот).
Податоците во заградите се за климатизери со импулсно напојување !!!
Сервис
Отстранете ја батеријата од далечинскиот управувач, потоа притиснете ги C + и C- истовремено и вметнете ја батеријата, внесете ја првата линија и притиснете MODE, потоа внесете ја втората линија и притиснете ON / OFF.
Ако некој знае а знаеш дека знае, следи го
Ако некој знае а не знае дека знае, укажи му
Ако некој не знае а знаеш дека не знае, покажи му
Ако некој не знае а не знае дека не знае, бегај од него!!!

Offline Teslakr

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 180
Re: Проблем со клима GORENJE KGS 34 RVIN
« Reply #17 on 12.12.2019, Thursday, 07:26:48 »
Проблемот решен, имаше проблем во C+ дугмето го средив и климата е пуштена во употреба.Ви благодарам.

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 608
 • Gender: Male
Re: Проблем со клима GORENJE KGS 34 RVIN
« Reply #18 on 12.12.2019, Thursday, 18:10:18 »
A што проблем беше со копчето?
Заглавено или...?