Отпорче,ако мислиш на мене,да ти кажам дека овие теми околу ферофлуидот можеби тебе те занимаат,ама мене не,лично.Тоа што си разочаран од Форумов е твое лично мислење,а ако сакаш да постираш теми за кои ти си лично заинтересиран,не значи дека и половина Форум ке ги прифати.Сеирџии има секаде и во секое време.За твоите *DIY audio maker* модификации твое е право дали ке ги ставиш на Форум или не!
Споено мислење: [time]28 Март 2014, 10:44:18[/time]
Што се однесува за SliderMK да му кажам дека и јас од него повеќе очекував,но гледам дека и тој тоне во просек.Тоа што јас ја *БУЦКАМ темата* е моја улога како МОДЕРАТОР,а за ферофлуидот мислам дека јасно и гласно се изјаснив-ако некој сака да експериментира и да го прави,тоа си е негова работа,мене тоа лично не ме интересира.Значи,мислам дека никому во темава не му згрешив,ниту му го згорчив присуството,па не знам зошто мене ме прозивате!?? Терајте си ја темата - на Македонија и треба ферофлуид!
Споено мислење: [time]28 Март 2014, 17:29:21[/time]
И на крај - и на странските форуми ,од кои велите сте стекнувале мноогу големо искуство и многу модификации сте прифатиле, дословно за ферофлуидот е кажано:не секој високотонец може да се преправи и да работи со ферофлуид! Поготово не со секој ферофлуид! Значи,она што го знаете и постирате,превземено од интернет,за ферофлуидот, е само дел од технологијата врзана за овој материјал. Не би сакал јас некому да му предложам модификација која може да му го оштети високотонецот или појачувачот.А со мешање на масла,тонери и струготини, се е можно.Затоа јас и се оградувам од вашите експерименти.