Author Topic: Во врска со активацискиот e-mail  (Read 2411 times)

Offline BorceBT

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 1826
  • Gender: Male
    • www.trajkovski.net
Во врска со активацискиот e-mail
« Opened on 10.10.2009, Saturday, 00:36:27 (Edited 14.01.2010, Thursday, 13:43:24) »
Бидејќи се регистрираат повеќе луѓе на овој форум се случува Yahoo, Google (Gmail) и други сервиси да го класифицираат вашиот активациски e-mail како Spam email и да биде ставен во соодветниот фолдер а не во Inbox. Затоа доколку не го добиете вашиот активациски e-mail при зачленувањето побарајте да не е ставен во Spam фолдерот!

Доколку не е ни во спам фолдерот Ве молиме контактирајте некој од администраторите па мануелно ќе ве активира.
Никогаш неможеш да знаеш се, но секогаш можеш да знаеш повеќе.