Author Topic: Клипчиња  (Read 132211 times)

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1440 on 09.07.2019, Tuesday, 01:19:47 »
Да да, нема збор... ќути, добро е што некако успеа да се дограба до штекерот.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1441 on 10.07.2019, Wednesday, 23:10:33 »
Хммм... ова може да им се најде на сите оние кои имаат „од господ заборавена“ DJ опрема ;)... како мене на пример :P :D.

It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1442 on 11.07.2019, Thursday, 20:01:54 »
Некоја информација повеќе за оние 60x40mm COB LED кои работат на мрежен напон ;).It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 578
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1443 on 16.08.2019, Friday, 03:19:43 »
Code: [Select]
https://twitter.com/i/status/1161907882960576513
btw немам идеја како да закачам клип од твитер. :)


Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1444 on 16.08.2019, Friday, 03:59:22 »
Хахаха ;D ;D ;D... абе ги ругаме, ама порано само со нив се возевме ;D... и најдобар момент, немаат board компјутер ::). Што проблеми може тоа чудо да ти направи, не сакате да знаете ::).

Форумов нема опција за embed на клипови или post-ови од Twitter или Facebook.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3801
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1445 on 16.08.2019, Friday, 09:55:42 »
yu go, but car does not :D

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 706
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1446 on 19.08.2019, Monday, 14:44:52 »

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1447 on 19.08.2019, Monday, 15:02:42 »
Добро бе... овој нормален ли е ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 578
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1448 on 19.08.2019, Monday, 15:09:08 »
Како новогодишна елка. :)


Offline dr-mr

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 661
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1449 on 19.08.2019, Monday, 15:28:17 »
Ако падне некаде ке нема да можат цела недела да го отплетат од жиците.
Ама па ного лесно ке го најдат
Сепак се ВРТИ !!!

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 706
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1450 on 19.08.2019, Monday, 21:55:30 »
Не се важи, нема GPS и не е електричен. ;D

Offline GigaWatt

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 12424
 • Gender: Male
 • Не фалширам
Re: Клипчиња
« Reply #1451 on 20.08.2019, Tuesday, 03:18:38 »
Затоа, нема што нема друго ;D... вклучувајќи и радио ;D ;D ;D.
It's not schizophrenia... It's just a voice in my head...

"This is really a generic concept about human thinking - when faced with large tasks we're naturally inclined to try to break them down into a bunch of smaller tasks that together make up the whole."

"Newton's third law: The only way humans have ever figured out of getting somewhere is to leave something behind."

Offline dr-mr

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 661
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1452 on 20.08.2019, Tuesday, 10:03:07 »
 Можеби и ма GPS на еден од саатите по рацете
Сепак се ВРТИ !!!

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 706
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1453 on 30.08.2019, Friday, 20:33:51 »
Безбедноста на прво место кај Британциве  :D


Offline krema

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 578
 • Gender: Male
Re: Клипчиња
« Reply #1454 on 30.08.2019, Friday, 21:49:38 »
Овој е циркузант  :)