Гледам дека оваа тема прилично добро го раздрма форумот. Досега неутрално ја посматрав темата, сепак мислам дека морам да си го кажам и моето мислење. Искрено ни јас не сум за ниедна од понудените опции. Не гледам причина да се брише бројот на постови, навистина би било штета. Не би сакал членовите на форумот да се делат на продуктивни и непродуктивни, односно помалку продуктивни, нели секој има право да си го каже своето? Некогаш и од лош пост може да се научи нешто. Администраторите и модераторите кој се во различна боја нека си останат и натаму како такви и тие нека ги средуват неквалитетните постови, мислам нема потреба да им се мешаме во работата.Нека е се како што било досега. Ако сакате форумот да го претворите во шарена боенка тогаш повелете, и самите ќе видите дека нема да биде подобро отколку што е сега, туку напротив ќе изгледа полошо. Што се однесува до титулите мислам дека е добро да си остане тоа така како што е, со број на постови односно пораки. Не ми замерувајте што вака го кажав ова, си го кажувам моето мислење