@Toma ти благодарам многу што помогна, да не беше ти ќе ги оставев без ТВ, веќе се изморивне од 6:30 до сега, ќе почекаме некој мајстор да дојди нешто бидејќи повеќе ни човекот не знаеше.
Јас да чепкам сам не се нафаќам искрено, освен да треба да се замени нешто.
Уште еднаш голема благодарност до тебе што помогна, исто така и до GigaWatt
и filipmkd. Имате од мене частење доколку има некој собир и можам да дојдам. Истотака има частење и Devil кој ми помогна порано за матурскиот проект, Девиле не заборавив доколку го читаш постов
Друго не знам што да кажам, доколку може да се пиши дека проблемот е решен со промена на кондензаторите и тримерот би било добро доколку некој се најди во истата ситуација.
До GigaWatt
Ти рече дека не сум се зезнал поради смерот, но едно ќе кажам да не речиш не го прочитав твојот пост. Можеби буквално не сум се зезнал ама практично или како и да се вели да, бидејќи програмирањето ми беше лоша страна, воопшто не се интересирав, а додека хардверот и електроникава ми се подобра страна мислам подобро владеам за разлика од дечките во мојот клас. Се ова благодарение од читање тука на форумов и по интернет
И пак ќе кажам голема благодарност до сите, посебно до тебе Тома што ми помогна и седеше над 5 сати на форум за да ми кажиш што да правиме