Author Topic: Продавам непотребни работи  (Read 27168 times)

Online Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 712
Одг: Продавам непотребни работи
« Reply #135 on 09.10.2017, Monday, 21:07:02 (Edited 26.12.2018, Wednesday, 14:35:56) »
178. Адаптери на излез даваат 7 волти 3.4 ампери. Адаптерите се од апаратчиња за платежни картички во продавници. Адаптерите се многу малку користени и се сменети поради нови апаратчиња. Цена на едно 150 денари.
ПРОДАДЕНО179. Ласерски принтер Canon LBP2900 сочуван и во исправна состојба, пред три дена му сменив тонер. Цена 2200 денари.Online Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 712
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #136 on 17.04.2018, Tuesday, 00:31:04 (Edited 26.12.2018, Wednesday, 14:38:23) »
ПРОДАДЕНО180. Торусен трансформатор - примар 220 волти - секундар 2х50 волти - моќност 550W. Цена 3000 денари
3dq" border="0
viber image" border="0

ПРОДАДЕНО181. Две плочки за појачало APEX B500 фалат само побудните транзистори, отпорниците и излезните транзистори. Цена 500 денари двете плочки.
30184456 10216526221813217 161839568 n" border="0

ПРОДАДЕНО182. Ламинатор А4 формат исправен. Цена 400 денари
30184750 10216526222693239 1122779330 n" border="0

183. Различни релиња. Има со разлилни напони и различни контакти, севкупно се сторина релиња. Цена 1400 денари
30184638 10216526222293229 1073330656 n" border="0

кутијата е продадена остана само трафото184. Кутија, јас во неа го имам започнато проектот двојно стабилизирано регулирано напојување. Нејзините димензии се 23х16.6х13(ДхШхВ). Заедно со неа има и трафо кое ги дава следните напони: 2х28 волти и 4х6 волти (400 вати вкупно). Цена на се заедно 2000 денари, посебно 400 денари кутијата и 1800 денари трафото
30422301 10216526222093224 256401452 n" border="0
30421666 10216526222653238 1700299429 n" border="0

Online Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 712
185. Еден куп торусни трансформатори, не ми се сите сликани имам и многу други, за повеќе информации пишете ми во порака

42416339_2177073335870696_5672730935552901120_n" border="0

Online Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 712
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #138 on 18.10.2018, Thursday, 01:46:44 (Edited 01.01.2019, Tuesday, 21:05:55) »
186. Лемна станица Parkside, не е користена ни два часа. Дигитална е има можност за зачувување на 3 температури, максимална температура и е 450 степени, со неа оди еден врв гратис и книгичето. Цена 1800 денари.
44033686-1950398708361228-3754471564746162176-n" border="0
44119767-157296465220086-8681611575171219456-n" border="0
187. Полнач оргинален за лаптоп Samsung p560 во исправна состојба. Цена 600 денари.
44140246-2199832633625405-2576027156853293056-n" border="0
44225023-750707201950659-2954256828935962624-n" border="0
188. Два IGB транзистори, цена на еден 400 денари, двата за 600 денари.
44149982-2229841483922300-3608943495638679552-n" border="0
44219135-504478173357999-5787330103348297728-n" border="0
ПРОДАДЕНО189. Плочка со кондензатори, на неа има 4 кондензатори по 10.000uF/80V, имам две исти воопшто не се користени. Цена на една 1300 денари, двете за 2200 денари.
44169234-274298459866271-4967966462007312384-n" border="0
190. Кондензатори 15.000uF/100V со испитан капацитет и ESR, имам 3 парчиња. Цена на еден 300 денари, сите 3 за 800 денари.
44179925-571022733327680-6631193041304551424-n" border="0
191. Торусни трансформатори, имам два типа:
- 33V/4.25A имам поголема количина од ситите. Цена 1200 денари.
- 24V5.45A + 7V/1.5A имам поголема количина од истите. Цена 800 денари.
44202349-2016411778380923-5978632649701326848-n" border="0
44159765-473691356456496-1610871735412850688-n" border="0
44240117-1836561956399419-1151527598740733952-n" border="0

Online Hahahaha

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 712
Re: Продавам непотребни работи
« Reply #139 on 11.01.2019, Friday, 01:47:45 (Edited 16.01.2019, Wednesday, 00:52:54) »
192. Големи ладилници, димензиите им се 25х30х2.5 (ДхШхВ). Имам поголема количина од истите, цена на еден 800 денари.
20190108-152546" border="0
20190108-152526" border="0
193. Бакарни ладилници, не се многу големи, димензиите им се 5х7х2 (ДхШхВ). Имам поголема количина од истите, цена на едно 300 денари.
20190108-152704" border="0
20190108-152725" border="0
20190108-152759" border="0
194. Два идентични процесори наменети се за сервери, ознаките им се INTEL X5570. Цена по договор во пп.
20190111-002751" border="0
195. РАМ меморија(рамовите се ECC наменети за сервери):
- 4 плочки 4GB DDR3 наменети за сервери, цена во пп
20190111-003342" border="0
- два типа има од 1GB и 2GB DDR2, поголема количина и од двата типа, цена во пп
20190111-003500" border="0
196. Серверски кулери, имам различни типови:
- кулер дупли, поголема количина од истите, цена 600 денари
20190108-155918" border="0
20190108-155928" border="0
- кулер 8х8, работи на 12v/1.4A, поголема количина од истите, цена на еден 500 денари.
20190108-160016" border="0
20190108-160045" border="0
- кулер 12х12, работи на 12v/1.8A, поголема количина од истите, цена на еден 800 денари.
20190108-160058" border="0
20190108-160108" border="0
197. HP принтери:
- HP LaserJet P1505n, целосно исправен и функционален, има можност и за поврзување во мрежа, цена 2300 денари.
20190111-002338" border="0
20190111-002321" border="0
- HP LaserJET M1212nf MFP, целосно исправен и функционален, заедно со копир и скенер и со можност за мрежно поврзување, цена 3300 денари.
20190111-002417" border="0
20190111-002435" border="0
198. Исправно радио за MercedesBenz на него има за CD и телефонирање. Цена 3000 денари.
20190110-232657" border="0
20190110-232726" border="0

Online bicikle

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 3039
 • Gender: Male
Ја пиши пп за процесорот со ориентациона цена.

Offline Nikol4e

 • Ентузијаст
 • **
 • Posts: 55
Провери пп друже.