Author Topic: Ми треба шема за Canon Speedlite 430EZ  (Read 603 times)

Offline bicikle

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 3692
  • Gender: Male
Ми треба шема за Canon Speedlite 430EZ
« Opened on 04.10.2013, Friday, 22:26:20 (Edited 04.10.2013, Friday, 22:29:21) »
Во блицов едно интегрално е прегорено, што можев да прочитам пишува LB XX34. Кај XX незнам кој бројки се и дали една или две цигри недостасуваат. Ако поседува некој шема или ако има отварано ваков блиц го замолувам за помош. Фала.