Батка,твојов пост од почеток до крај е без врска! Не е во ред и членовите така да реагираат ,ама уште од насловот (прочитај,има и за тоа некое правило) не се пишува - Проект на тема автоматика ? .За тоа и те опоменав - во насловот си ставил прашалник,а после ниту точка ,ниту запирка.Ако не си прочитал досега ова е МАКЕДОНСКИ ФОРУМ за електроника и очекуваме членовите да пишуваат кирилица со МК поддршка и да ги спазуваат барем основните правописни правила,како и сите елементи што одат со нив!! Тоа е прво проблемот! Второ ,ако пишеше во наслов - Ми треба тема за автоматика,или - Молам да ми дадете ... ,сигурно некој ке се размислеше.Ама кога ми велиш- што е битен правописот - давај материјал!! Е,ке размислам... Уште еднаш за сите да повторам- никој на Форумов не е професионално обврзан да помага некому.Се се базира на добра воља на членовите и на почитувањето помеѓу нив.Граѓанска иницијатива ,како оваа не треба да се врзува за морално членство,за морални одговори... Се е во рамки на добра воља и на култура!!!