Па јас што зборам, дека има различен квалитет, ама ете јас таа што ја купив не беше добра, техниката за мојот принет е една и единствена, ја растураш цела касета ги чистиш сите делови, кај што стои прашината го вшмукуваш тоа, можеш и да го отвориш на запци е и да ја прочистиш и перката за буткање на прашината, таа се наоѓа внатре во магацинот за прашина, после ќе треба малку лепак да капнеш за да ги залепиш, после барабанот го чистиш со памук, и под барабанот таа гума ја чистш, на мојот тонер тоа е кантата за вишокот, полниш, стегаш се каде што треба, ако има потреба капнуваш масло, имам јас едно за машини за шиење од него една капка кај магнетот на тие запчаници и тера. За чипот, сега зависи кај овие што се копииве, незнам на колку е ограничен, ама јас сеуште со еден терам, преку него имаат поминало 10.000 листа, сеуште не e застанат, ама ако застане, или ќе купувам нов чип, или ќе го рестартирам овој, сеуште немам купено чип ресетер, за оние старите модели инк џет што се имам, ама за ласерскиве немам, но планирам да набавам