Author Topic: FH error код на клима Galanz Inverter  (Read 655 times)

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 489
 • Gender: Male
 • ак сакам.
FH error код на клима Galanz Inverter
« Opened on 05.07.2013, Friday, 16:13:18 (Edited 05.07.2013, Friday, 18:44:32) »
Постојано ми се јавува овој FH error code, неможам да откријам што значи, на Galanz инвертер клима уред. Знам дека ќе прашате за модел, али нема врска...на било која :)

Offline Devil

 • Администратор
 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 5296
 • Gender: Male
  • Македонски форум за електроника
Овај ерор се појавува кога нема проток на течност, провери дали течноста течи низ системот, и дали воопшто сензорите кој тоа треба да го регулираат се исправни
Jас не сум себичен, помагам. Помагај и ти !

Секоја куќа си има свои куќни правила.Почитувај ги куќните правила!

Offline stiffy

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 489
 • Gender: Male
 • ак сакам.
Одг: FH error код на клима Galanz Inverter
« Reply #2 on 06.07.2013, Saturday, 00:49:45 (Edited 06.07.2013, Saturday, 15:16:38) »
фала Девил! :)

Споено мислење: 06.07.2013, Saturday, 15:16:38
А истиов код кај Фаворит клима уред?  ::)