Дај бре човече поштедине, признај дека си *(твоето име тука), мака ми е веќе со овие криенки.
Дали не ти е срам, деца од средношколска возраст (15-16 години) да ти се смејат, и децава ги научија и му здосадија тие твои глупости, срам ми е по странски форуми кога ќе те видам како се глупираш, ај тоа што ти од тебе правиш „мајмун“ немој да правиш и од нас останатите кои сме членови по тие странски форуми.
На овај форум веќе долго време те знаеме кој си и што си, а и за што си тука.
Поздрави ги твоите пријатели/колеги кои цело време ти укажуваат да се регистрираш, па нели гледаш дека само си го црниш името бре човече, не ти е ни малку срам дека покрај твоето име го црниш името на твоите најблиски, твоите предци. Нели гледаш дека повеќе НЕ ТЕ САКАМЕ ТУКА ПОВЕЌЕ, ОДИ СИ *(името твое тука), фактот што издржа толку е од чиста досада, мене искрено ми си занимација, дворски шут, кловн ништо повеќе од тоа. А како што гледам и другиве така некако те гледаат. Колегите твои и тие во последно време те избегнуваат, најверојатно ја разбраа и тие твојата приказна, не само што ти се доведуваш во „опасност“ него го доведе и нивниот углед во опасност. Најверојатно затоа и те одбенуваат.
Досега никому не сум му рекол вакво нешто, ама верувај ја претера, наместо да научиш нешто од минатото ти пак по исто.
Додека сум јас тука нема да дозволам некој да го црни овај форум, посебно не Ти, не заслужи.
Сме банирале луѓе за разни работи, некои можеби сметаат дека не сме биле во право, можеби не можам да кажам, ама од наша гледна точка секогаш сме банирале поради некоја причина и сметам дека секогаш тоа (од наша гледна точка ќе повторам пак) било правилно.
Тебе човеку, сме те банирале, те банираме, а како што стое работава и во иднина ќе те банираме.
Седни размисли зошто е тоа така, зошто пилето ја преминало улицата.
Немој да се обидуваш од овај форум да правиш циркуз, нема да ти успее, а тоа кажи му го и на оние твои колеги кои те упатуваат тука да идиш, поздрави ги од мене и пренеси му го ова од мене, оти сите заедно вие можете циркуз да си отворите, доволно си сте, не ви требаме ние.
Криво ви е дека некој е повлијателен од вас, сакате монопол, е жими петко нема монопол, ако сакате да сте некој и нешто потрудете се, не очекувајте дека ние ќе пропадниме, а вие ќе се издигните, дека некој како тебе ќе дојде тука и ќе не прави сите нас будали, не бе човеку, тоа повеќе не може, еднаш проба, двапати проба, трипати проба, е четврт пат нема да ти дозволиме, а нема ни пети, а па ни шести нема да го видиш.
Тој филм одамна заврши во кината, не го даваат повеќе.
http://www.youtube.com/watch?v=u0UGsNqLOPQ
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dOsSXuhCI28[/youtube]
Посветено до еден наш (моментално) член, повеќето од вас го знаат, некој не го знаат ама ќе го научат за брзо, а тој, тој ќе си се препознае сам кој е и што е !