Author Topic: Ми треба шема за микровална BEKO MWC 2010 MW  (Read 590 times)

Offline at.koce

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 501
  • Gender: Male
Ми треба шема за микровална BEKO MWC 2010 MW
« Opened on 15.01.2013, Tuesday, 16:53:37 (Edited 16.01.2013, Wednesday, 18:48:17) »
Како што гласи насловот, потребна ми е шема за микровална BEKO MWC 2010 MW  :)

Споено мислење: [time]16 Јануари 2013, 18:44:01[/time]
Шема најдов:


Да не отварам нова тема ќе пишам тука.
Претпоставувам дека магнетронот не е добар, што мислите вие?