Author Topic: VF FM засилувач за приемници  (Read 917 times)

Offline DX-er

  • Администратор
  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 6250
  • Gender: Male
    • Докажи дека си човек и речи стоп за убиствата на бебиња! Ако не си човек, требало и тебе да те абортираат :)
VF FM засилувач за приемници
« Opened on 11.07.2011, Monday, 13:06:26 (Edited 11.07.2011, Monday, 13:10:59) »


Жиците се со дебелина 0,3mmИзвор peca26000 elitesecurity.org
Чувството кога некој ограничен со размислувањето ке зборува за двојни аршини/мерки/правила... бљак...

кликни тука за инфо околу форумот.

Offline Firexgaming

  • Нов член
  • *
  • Posts: 1
Одг: VF FM засилувач за приемници
« Reply #1 on 12.12.2012, Wednesday, 23:25:34 »
Ако може некој кратко да ми го опише колото и да ми каже точно каква е функцијата на транзисторот.