Author Topic: 50W VHF FM засилувач  (Read 708 times)

Offline ShAdOw

  • Глобален Модератор
  • Експерт
  • *****
  • Posts: 880
  • Gender: Male
  • shadow@elektronika-mk.net
    • Македонски форум за електроника
50W VHF FM засилувач
« Opened on 12.01.2011, Wednesday, 19:53:01 »
VHF FM засилувач со BLY90.Извор:
Code: [Select]
http://www.diy-electronic-projects.com/p84-Linear-FM-50Watt-with-BLY90
Јас со моето знаење несебично помагам на другите на кои им е потребна помош. Кога ќе дојдеш да читаш на форумот не дреми и не биди скржав помогни! Нема ништо лошо да ти се случи ако споделиш знаење со некој друг.