Македонски форум за електроника

Аналогна електроника => Аудио техника => Инструменти => Topic started by: gogiche on 26.03.2011, Saturday, 09:59:13

Title: Многу добра страна за шеми (цели проекти) на гитарски ефекти
Post by: gogiche on 26.03.2011, Saturday, 09:59:13
Епа многу сум среќен...Овде има барем 5 саглам гитарски ефекти кои можете сами да си ги изработите.
Има одлични ПДФ фајлови со цели проекти и едноставно е- Принтај, купувај изработи.
Па ќе ви посочан некој од моите фаворити
Тјубскример
Рат
Блуз брејкер на Босс
ТМК Фуз
Понатака оставам на Вас
Code: [Select]
http://gaussmarkov.net
Title: Одг: Многу добра страна за шеми (цели проекти) на гитарски ефекти
Post by: bicikle on 26.03.2011, Saturday, 11:18:21
имаше башка тема каде што има линкови од областа на електорниката, стави го линкот и тамо нека го има  ;)