Македонски форум за електроника

Огласи и понуди => Купувам => Topic started by: Ultron7 on 18.11.2020, Wednesday, 02:24:40

Title: Осцилоскоп
Post by: Ultron7 on 18.11.2020, Wednesday, 02:24:40
Имам потребна од дигитален осцилоскоп. Истиот може да биде виртуелен како оние од Picoscope или Hantek, користен Rigol или други коишто би спаднале во некоја поефтина категорија. Од аналогни немам потреба.