Македонски форум за електроника

Аналогна електроника => Аудио техника => Сè останато => Topic started by: DX-er on 11.08.2018, Saturday, 08:32:30

Title: Едноставен музички плеер
Post by: DX-er on 11.08.2018, Saturday, 08:32:30
На ова видео е прикажано како наједноставно да си направите MP3 плеер:

Title: Re: Едноставен музички плеер
Post by: batka on 11.08.2018, Saturday, 16:58:28
Дх-ер, абе на бувљак( кај мене на пазар) има за 100 денари куп МР3 плеери само мини СД картица да им ставиш.Ова поскапо ке чини, ама како проект нека стои.
Title: Re: Едноставен музички плеер
Post by: DX-er on 11.08.2018, Saturday, 17:01:15
Дх-ер, абе на бувљак( кај мене на пазар) има за 100 денари куп МР3 плеери само мини СД картица да им ставиш.Ова поскапо ке чини, ама како проект нека стои.

Топ! Мене ми треба еден таков евтин плеер. Има ли излез за слушалки ?
Title: Re: Едноставен музички плеер
Post by: batka on 11.08.2018, Saturday, 21:57:10
Половни се , да знаеш,ама може да се најде исправен.
Title: Re: Едноставен музички плеер
Post by: bicikle on 12.08.2018, Sunday, 00:27:11
Кај поточно? Велес?