Македонски форум за електроника

Околу форумот => Известувања => Topic started by: GigaWatt on 24.05.2018, Thursday, 03:50:56

Title: Преуредување на секциите на форумот (24.05.2018)
Post by: GigaWatt on 24.05.2018, Thursday, 03:50:56
Во наредниот период, ќе има преуредување на определени секции на форумот со цел да се намали нивниот број и да се добие на поголема прегледност на форумот. Доколку определена тема не можете да ја најдете во адекватната секција или секцијата во која била истата ја нема повеќе, искористете ја функцијата за пребарување на форумот (Search).

Во истава тема ќе бидете известени кога ќе биде завршено преуредувањето на секциите и подсекциите на форумот.
Title: Re: Преуредување на секциите на форумот (24.05.2018)
Post by: GigaWatt on 02.06.2019, Sunday, 03:43:24
Генерално земено, преуредувањето на секциите на форумот е завршено :). Но, се разбира дека добредојдени се критики на оваа тема, така да, ако сакате нешто да смените, да се додаде нова или да се извади некоја стара секција или подсекција на форумот, слободно можете да пишете тука или да си отворите тема во секцијата за „Побарувања“ :).

Code: [Select]
http://elektronika.mk/index.php?board=41.0
ПС: Доколку не можете да одговорите (пишете коментар) во оваа или било која друга тема во оваа секција од форумот, ве молам известете ме мене или било кој член на администрацијата од форумот, ќе гледаме да го решиме проблемот во најбрз може рок :).