Македонски форум за електроника

Други технологии => Автоелектроника => Topic started by: filipmkd on 29.01.2013, Tuesday, 22:09:51

Title: BOSCH KTS 500
Post by: filipmkd on 29.01.2013, Tuesday, 22:09:51
Дали некој поправал таква диагностика ми треба image од хард дискот или диск за клонирање