Author Topic: Продавам Pickit 3 и Pickit 4  (Read 5033 times)

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 152
Продавам Pickit 3 и Pickit 4
« Opened on 10.09.2019, Tuesday, 18:10:59 (Edited 10.09.2019, Tuesday, 19:15:11) »
Продавам Pickit 3 1000 ден. и Pickit 4  2500 ден. 3 - ката е користена, 4- ката е потполно нов. Пробан и толку. Двата се оригинали

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 152
Re: Продавам Pickit 3 и Pickit 4
« Reply #1 on 13.09.2019, Friday, 00:03:40 »
Може Pickit 3-ката за 800 ден

Offline Bayer04

 • Нов член
 • *
 • Posts: 0
Re: Продавам Pickit 3 и Pickit 4
« Reply #2 on 02.03.2023, Thursday, 15:11:06 »
Stara e objavava ama aj pak da te prasam dali gi imas uste

Offline MURO

 • Стручњак
 • ***
 • Posts: 152
Re: Продавам Pickit 3 и Pickit 4
« Reply #3 on 18.09.2023, Monday, 08:25:01 »
Веќе ги подарив :)