Author Topic: Случајни муабети  (Read 755319 times)

Offline Hahahaha

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 726
Re: Случајни муабети
« Reply #7830 on 08.10.2023, Sunday, 18:13:11 »
Здраво дечки, бидејќи сум кратко во мк па правам чистка, имам на понуда полна кутија вентилаторчиња за 250 денари, има повеке од 100. Потоа напојувањата алумински имам 20 парчиња, за 500 денари сите. Потоа кутиите пластични една долга и 4 крстки мали, сите за 500 денари.