Author Topic: ТТЛ кола теорија  (Read 2169 times)

Offline batka

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9425
ТТЛ кола теорија
« Opened on 06.07.2012, Friday, 16:26:53 »
Ако некој има потреба да учи или му е потребно објаснување за ТТЛ колата еве една кратка и добра обука