Author Topic: Програма за логички кола  (Read 8687 times)

Offline Zdravkovski

  • Експерт
  • ****
  • Posts: 506
  • Gender: Male
  • elektricar
    • најдобриот електричар во Велес
Програма за логички кола
« Opened on 28.02.2010, Sunday, 15:35:39 »
Еве една програма која е закон кога треба да се работи со логички кола истата е многу прегледна лесна и брзо се совладува а има и можност за прегледување на сработеното како ќе работи .

LOGO!Soft Comfort V6.1 (Demo)