Author Topic: 8 канален интерфејс за PC на LPT портот  (Read 1817 times)

Offline batka

  • Топ Експерт
  • *****
  • Posts: 9425
8 канален интерфејс за PC на LPT портот
« Opened on 06.03.2011, Sunday, 19:53:45 (Edited 25.08.2013, Sunday, 07:06:05) »
Ова е тема како порачана за Матурска,па ако некој треба нека ја превземе