Author Topic: Проблем со електромагнетна левитација  (Read 23431 times)

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 729
 • Gender: Male
Па, од самото име "Електромагнетна левитација" се подразбира дека објектот треба да има магнетни својства. Не може пластиката да биде привлекувана од магнет. ;) Сепак благодарам.

Offline nsu

 • Топ Експерт
 • *****
 • Posts: 1306
И сега што стана работи ли твоево чудо или не Атанас
Кога си на дното во животот ќе дознаеш колку малку пријатели имаш

Offline Atanas

 • Експерт
 • ****
 • Posts: 729
 • Gender: Male
Па сигурно на сликине нема конци да го дрша предмето. ;) Работи со првата плочка, со втората не.